Sime-Sen Polisinin Yanında

Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü önünde basın açıklaması yapıldı…
“Omuz omuza görev yaptığımız mesai arkadaşlarımızı teröre/teröriste teslim etmeyeceğiz”

TSK ve Emniyet Genel Müdürlüğü’nde görev yapan sivil memurlardan POLİSE tam destek geldi.
Sivil memurların yetkili sendikası olan SİME-SEN, Ankara’da Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü önünde bir basın açıklaması yaptı.
SİME-SEN  Genel Merkez Yönetimi, Sime-Sen Emniyet Şubesi, Ankara  Şubesi ve üyelerinin katılımıyla gerçekleşen basın açıklamasında terör lanetlendi, İstanbul’da polise yapılan alçak saldırı kınandı.

SİME-SEN Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yalçınkaya’nın okuduğu basın açıklamasın da şu ifadeler yer aldı:
 “ HAYATLARININ BAHARINDA CENNETE UĞURLADIĞIMIZ ŞEHİTLERİMİZ YÜREĞİMİZİ YAKTI”
10 Aralık Cumartesi günü İstanbul’da eli kanlı, hain, taşeron terör örgütü  PKK’nın saldırısı  ile 37 polisimiz, 37 canımız,  37 mesai arkadaşımız ve sivil vatandaşlarımız  şehadet mertebesine yükseldiler.

 “OHAL KOŞULLARINDA İSTANBUL’UN GÖBEĞİNDE BOMBALAR HALEN PATLAYABİLİYORSA, MÜCADELEMİZDE ZAAF ENDİŞELERİ HAKLI ENDİŞELERDİR”

Sivil memurlar olarak acımız çok büyük . Omuz omuza mücadele ettiğimiz, tüm riskleri birlikte üstlendiğimiz canlarımızı yitirdik.
Evet, acımız çok büyük ama öfkemiz de çok büyük.
Olağanüstü Hal Koşulları ile yönetildiğimiz böyle bir dönemde İstanbul’un göbeğinde 300/400 kg patlayıcı ile 37 polisimizle beraber toplamda  44 canımızı katleden bu  hainlerle yeterli mücadele yapılıp yapılmadığına dair endişelerimiz vardır.
Dayandıkları Batılı dostları ile işbirliği yapan taşeron hain örgütlerin bu kadar  fütursuzca hareket kabiliyeti bulabilmeleri bizi şüpheye sürüklemektedir.
Her zaman ifade ediyoruz, terörle mücadele zafiyet kabul etmez.

MESAİ ARKADAŞLARIMIZI ELİ KANLI TERÖR ÖRGÜTLERİNE ASLA TESLİM ETMEYECEĞİZ
BU MİLLETİN GERÇEK EVLATLARI OLAN POLİS TEŞKİLATIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ, DESTEKÇİSİYİZ

Ülke olarak, millet olarak yasımız var. Mesai arkadaşlarımızı Türkiye’nin dört bir yanında ellerimizle toprağa verdik.
Henüz hayatlarının baharındaki bu yiğitlerimiz, analarını, babalarını, bebelerini, sevdalarını bırakarak ahirete göçtüler.
Her biri bir evladımız, bir kardeşimiz olan polis arkadaşlarımızın yanındayız.  Hainlerle mücadelede polis yalnız değildir.
Milletimiz bu manada yek vücut olmuştur.  Kenetlenen milletimizle birlikte bizler de sivil memurlar olarak polis teşkilatımızın sonuna kadar destekçisiyiz. Bu mücadele ancak topyekün kenetlenerek, birlikte ve beraber olarak mümkün olacaktır.

Yıllardan beri terörle kıyasıya mücadele eden Polis Teşkilatımız yorgun, çalışma koşulları kötü, özlük haklarından kaynaklı sıkıntılar ile baş etmekte zorluk çekiyorlar. Bu dünyadan cennete uğurladığımız polis arkadaşlarımız şehadetleri ile milletimizin saflarını bir kez daha sıkılaştırmıştır. Vatandaşlarımızın günlerdir yoğun destek verdiği, siyasilerin yalnız değilsiniz dediği Polis Teşkilatı’nın görevlerini ifa ederken gösterdikleri fedakarlığın anlaşılması ve çalışma koşullarının düzeltilmesi de  gerekmektedir.
Özellikle terörle mücadele bölgesinde görev yapan gerek polis gerekse sivil memur arkadaşlarımızın bölgenin koşullarından kaynaklanan sıkıntılarının takipçisiyiz.

SİLAHLI MÜCADELE GÖRÜNTÜSÜ VEREREK AVRUPA’YA ABD’YE SELAM ÇAKAN HAİNLER,
 BU VATANIN GERÇEK KAHRAMANLARINI DAHA TANIMADILAR
Buradan  ülkemizin bağımsızlığına göz diken, bölme parçalama hülyaları gören  bütün hainlere sesleniyoruz.
Ülkemizi böldürmeyiz.
Sizler bu milletin  gerçek kahramanlarını daha tanımadınız.
Bizler halen demokratik teamüller içinde terörü kınıyorsak, millet olarak birlikte yaşama inancından söz ediyorsak, bu,  aziz milletimizin efendiliğinden, şehitlerimize hürmetindendir.
Ama bu milletin sabrı taşmaya başlamıştır. İşbirlikçi tüm ülkelerin Türkiye’yi itibarsızlaştırma çabaları sonuçsuz kalacaktır.

MİLLETİMİZİN YİĞİT EVLATLARININ KANLARIYLA YAZDIĞI DESTANA SİVİL MEMUR OLARAK BİZLER SAHİP ÇIKACAĞIZ
Bu vatan bu topraklar bu bayrak bizimdir.
Kimse elletmeyiz de, terketmeyiz de.
Şehitlerimizi bir kez daha saygı ile anıyor, acılı  ailelerine sabırlar diliyoruz. Türkiyemizin başı  sağolsun. 
***
Ankara Çevik Kuvvet Müdürlüğü önünde yapılan açıklama sırasında “GÜVENLİK GÜÇLERİMİZE YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ, POLİSİMİZİN YANINDAYIZ, TERÖRÜ LANETLİYORUZ” yazılı pankartlar açıldı.
Basın açıklamasından sonra dua edildi ve polisler karanfil verildi.
 
ANKARA ÇEVİK KUVVET ŞUBE MÜDÜRÜNÜ ZİYARET
Öte yandan SİME-SEN Genel Sekreteri Levent Bardak, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yalçınkaya, Ankara Şube Başkanı Kemal Duman, Başkan Yardımcısı Ercan Büyükkaya, Emniyet Şube Başkanı Ersin Aksoy, Sekreteri Yunus Duman’dan oluşan bir heyet  Çevik Kuvvet Şube Müdürü Yılmaz Ergan’ı ziyaret etti.
Ziyarette, aynı mesai de aynı ortam da polisimizle omuz omuza  çalışan Sivil Memurların Temsilcisi olarak acılarını paylaştık ve taziyede bulunduk.

POLİS1POLİS2POLİS3POLİS4POLİS5POLİS6POLİS7POLİS8POLİS9POLİS10POLİS11POLİS12POLİS13POLİS14POLİS15POLİS16POLİS17POLİS18POLİS19

Sosyal Medyada Paylaş